content

De ideale weg naar een betere versie van jezelf

Er zijn verschillende factoren die de stevigheid van uw huid kunnen beïnvloeden. Dit kunnen interne factoren zijn, zoals leeftijd/zwaartekracht, zwangerschap, hormonen, afvallen, erfelijkheid, maar ook externe factoren zoals eetgewoontes, alcoholgebruik, stress, weinig lichamelijke beweging, blootstelling aan UV, ongezonde levensstijl.

Het Smart Nutrition Project is dé partner in crime als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen.

Hoe werk het?

Het SNP is de ideale manier om overtollig vet aan te pakken, vetcellen uit te hongeren en cellulitis aan te pakken.

Naast het uithongeren van de vetcellen is de opbouw van spierweefsel van cruciaal belang voor een stevige huid. Aan de hand van SNP verschrompelen we  de vetcellen niet alleen, maar bouwen we ook spiermassa op door de aanvulling met kwalitatieve eiwitshakes.

Let op: om spiermassa op te bouwen, zal er ook bewogen moeten worden.

Ook antioxidanten zijn belangrijk omdat ze voorkomen dat het onderhuids bindweefsel beschadigd wordt door vrije radicalen.

Aan de hand van het uitgeschreven voedingsschema in de SNP-brochure en gebruik te maken van de kwalitatieve eiwitshakes (de huid bestaat 80% uit eiwitten), vitamines, mineralen, antioxidanten en gezonde vetten, krijgt je huid al wat nodig is om een mooie en sterke huid op te bouwen.

Je hele lichaam zal stralen!

Welkom summerbody 👙☀️