Verzending en retourneren

Transport & levering

Bestellingen worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden via Bpost. Je krijgt van ons een trackingnummer waarmee je je pakket online kan opvolgen, van zodra we je bestelling hebben afgegeven aan de chauffeur.

Leveringen gebeuren tussen 8u en 17u. Om het pakket af te leveren is een handtekening nodig. Als je niet vaak thuis bent, geef dan het adres op van een familielid, buurtwinkel of je werkadres. Je kan in je account meerdere adressen opgeven. Bij elke bestelling kan je een gepast afleveradres selecteren. Je kan ook een ondertekende boodschap aan de deurbel hangen voor de chauffeur. Zo kan je hem of haar toestemming geven om het pakket bij de achterdeur te plaatsen of bij de buren af te leveren. Is de eerste aflevering niet gelukt? Dan komt de chauffeur de dag nadien opnieuw bij je langs. Daarna wordt het pakket opnieuw naar ons verzonden en nemen we contact met je op voor verdere instructies.

We sturen je een e-mail als je zending is overgemaakt aan de chauffeur. Binnen België ontvang je je bestelling normaal de dag die volgt op deze e-mail. Voor andere landen binnen Europa kan de levering 3 tot 7 dagen in beslag nemen.

Verzendkosten

Vanaf € 50 verzenden we gratis binnen België. Bestellen vanuit een ander land? Mail ons voor een verzending op maat.

Verpakking

Je pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Je bestelling wordt goed beschermd verpakt alvorens we deze verzenden.

Retourzendingen

Heb je je bedacht of ben je niet tevreden over de levering? Stuur ons dan het product terug binnen 7 kalenderdagen. Het is belangrijk dat het product in zijn originele staat is. Stuur het product niet zomaar terug, maar volg volgende stapjes:

  • Stuur een e-mail naar info@apotheekdwds.be met je ordernummer, welke producten je wenst terug te zenden, je telefoonnummer en je volledige naam, adres- en bankgegevens. Wij zorgen voor een snelle en correcte terugbetaling.
  • Vervolgens stuur je het product naar: Apotheek De Witte – De Sutter, Zandstraat 92, 9200 Dendermonde (België), samen met een kopie van de e-mail die je naar ons zond. Zo kunnen we je retourzending linken aan je account en de terugbetaling voorbereiden. Stuur de in te ruilen producten terug in een stevige verzenddoos. Hou het bewijs van verzending goed bij.
  • Als je verzendkosten aan ons hebt betaald, worden deze ook terugbetaald.

Maak de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open, zodat je deze weer kunt gebruiken om de bestelling eventueel terug te sturen!

Veilige online betaling

Betalingen worden ontvangen door Mollie. Wij aanvaarden betalingen via Bancontact, Visa en Mastercard of via bankoverschrijving. Een betaling via bankoverschrijving duurt langer. Je bestelling wordt pas verzonden als het juiste bedrag op onze rekening is overgemaakt.

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op! Mail naar info@apotheekdwds.be of bel +32 52 21 41 98.