content

FLEURIG, LICHT & FIT

Ben jij ook klaar voor een nieuwe fitte start? Samen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen! Daarom starten we op 5 september met z’n allen met de RainPharma Fleurig Licht & Fit Challenge.

Wil jij je huid weer laten stralen, meer energie hebben en wie weet zelfs een of twee kilootjes kwijtspelen? Dan kan je meedoen met het Smart Nutrition Project, een eenvoudig maar doeltreffend voedingsprogramma, waarbij gezonde, onbewerkte voeding de basis vormt van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker én efficiënter om je doel waar te maken. Alles wat je nodig hebt om te starten zit in de voordelige Smart Nutrition Box.

Heb je nood aan een fundamentele verandering en wil je het roer helemaal omgooien? Dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. In tegenstelling tot het Smart Nutrition Project, volg je het Balance Program onder constante professionele en individuele begeleiding. Het is een intensiever programma, met meer regeltjes en restricties maar je streeft natuurlijk naar een meer uitgesproken resultaat.

 

Benieuwd welk programma het meest geschikt is voor jou? Je kan een gratis en vrijblijvende figuuranalyse ter waarde van €39 aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren op het nummer 0497/48.48.15

Tijdens zo een figuuranalyse krijg je een idee over samenstelling van je lichaam, zoals bijvoorbeeld de verhouding tussen vetten, spieren en vochtstapeling. Aan de hand van de resultaten bepalen we samen welk traject het beste bij je past.

Of je nu gaat voor het Smart Nutrition Project of het Balance Program, wij staan altijd voor je klaar! Samen gaan we voor de beste versie van jezelf.  Proficiat alvast met jouw nieuwe start!