content

GOODSTUFF BY ELODIE X RAINPHARMA

THE BEST PART OF THE WORKOUT.

Als voormalig profatlete weet Elodie Ouédraogo als geen ander hoe belangrijk het is om goed te recupereren na het sporten. Daarom brengt RainPharma samen met Elodie GOODstuff by Elodie x RainPharma uit, een compleet voedingssupplement dat alle nodige nutriënten bevat voor jouw lichaam na een work-out of trainingsessie.

GOODSTUFF BY ELODIE OUÉDRAOGO X RAINPHARMA 

GOODstuff by Elodie x RainPharma is geen gewone shake voor na het sporten, maar een innovatief supplement dat RainPharma samen met Elodie Ouédraogo ontwikkelde. Het supplement werd speciaal ontworpen om jouw lichaam te ondersteunen na elke work-out. Of je nu intensieve krachttraining doet of dagelijks een stevige wandeling maakt, GOODstuff by Elodie x RainPharma is hét supplement voor jou! 

DE ZOEKTOCHT VAN ELODIE OUÉDRAOGO NAAR EEN KWALITATIEF SUPPLEMENT 

Het idee voor GOODstuff by Elodie x RainPharma kwam van Elodie Ouédraogo. Als voormalig profatlete weet Elodie als geen ander hoe belangrijk het is om je lichaam na elke work-out goed te laten herstellen. Toen ze na haar professionele atletiekcarrière opnieuw begon te lopen, ging ze dan ook op zoek naar een geschikte shake om haar hierbij te helpen. Maar in die zoektocht stootte Elodie Ouédraogo al snel op een probleem: de bestaande recuperatieshakes op de markt waren pure suikerbommetjes, met maar weinig interessante ingrediënten. 

Vanuit de persoonlijke nood aan een kwalitatief alternatief voor de doorsnee recuperatie shakes op de markt, klopte Elodie Ouédraogo aan bij RainPharma. Haar lange lijst van wensen en criteria werd door het RainPharma Research & Development Team omgezet in de perfecte vervanging voor klassieke, suikerrijke shakes voor na het sporten: GOODstuff by Elodie x RainPharma, een compleet voedingssupplement dat je lichaam alle nodige nutriënten aanreikt na een work-out en je klaarstoomt voor de volgende. 

INGREDIËNTEN GOODSTUFF BY ELODIE OUÉDRAOGO X RAINPHARMA 

GOODstuff by Elodie Ouédraogo x RainPharma is géén gewone RainPharma shake, integendeel. Het is een innovatief voedingssupplement dat in de eerste plaats een flinke dosis eiwitten bevat, de bouwstenen van onze spieren. Samen met Elodie Ouédraogo kozen we voor een combinatie van weiproteïne-isolaat en erwtproteïne-isolaatomdat deze eiwitvormen het snelst worden opgenomen door ons lichaam. Daaraan voegden we vitamine C en collageen toe. Collageen is een bouwsteen van het bindweefsel in onder andere kraakbeen, pezen, spieren, bloedvaten en de huid. Vitamine C werkt nauw samen met collageen en optimaliseert de normale vorming ervan in ons lichaam. Tenslotte voegden we ook mangaan toe, dat helpt bij de goede vorming van gezond bindweefsel, en magnesium, dat bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en de vochtbalans mee ondersteunt. Zo kwamen we samen met Elodie Ouédraogo tot een kwalitatief voedingssupplement dat het perfecte alternatief is voor de – vaak suikerrijke – recuperatieshakes op de markt. 

EEN DOOSJE MET HANDIGE PORTIEZAKJES 

Toen Elodie naar RainPharma kwam met het idee voor GOODstuff by Elodie Ouédraogo x RainPharma, was één van de criteria op haar lijstje dat het product overal makkelijk mee naartoe te nemen moest zijn. Daarom kozen ze ervoor om het supplement uit te brengen in een doosje met 10 handige portiezakjes en creëerden ze ook een bijpassende shaker, zodat je het overal makkelijk kan innemen. Om GOODstuff by Elodie Ouédraogo x RainPharma in te nemen, los je het poeder in het zakje op in water. Het resultaat? Een fris drankje met een natuurlijk aroma van sinaasappel. Met de bijhorende mat zwarte shaker, die Elodie Ouédraogo ontwierp, los je het poeder niet alleen makkelijk op, maar ook in stijl!