content

Magic Beauty Adventure Box

Er zit iets betoverends in ieder van ons, dat we op de meest onverwachte momenten in onszelf en in elkaar ontdekken.

Ben jij klaar voor een vleugje magie? Vanaf 16 september vind je bij @goedgevoelmag de RainPharma Magic Beauty Adventure box met 10 gelaats- en lichaamsproducten van RainPharma die jouw dagelijkse rituelen extra bijzonder maken. Voor maar 22 euro extra is deze box (twv 132 euro) van jou.

De vorige editie was meteen uitverkocht dus snel zijn is een understatement. Wil je zeker zijn van jouw exemplaar? Spring binnen in de apotheek of bestel nu meteen jouw box via onze webshop.

Indien je bestelt via onze webshop, raden wij aan om te kiezen voor afhaling: zo kunnen we je nog beter adviseren en ben jij zeker dat je alles correct gebruikt en spaar je transportkosten uit. De box kan worden afgehaald op 16,17,18, of 19 september.

De magie in jou naar boven brengen is onze grootste passie. Dat doen we door jouw dagelijkse rituelen heel bijzonder te maken. Slapen als in een sprookje van duizend-en-een nacht, opstaan met een gouden gloed, elke dag met vleugels starten.

Om jouw dagen van een gouden randje te voorzien, gaan we te rade bij moeder natuur. Want het allerbeste voor jouw lichaam, huid en haar vinden we in de wonderlijke rijkdom van de natuur en bottelen we voor jou in magische formules en elixirs. RainPharma, it’s a kind of magic.

Inhoud van de box:

  1. Amazing Oil Cleanser
  2. Balming Face Polish
  3. Charming Broccoli Seed Mask
  4. Elementary Toning Mist
  5. Fabulous Day & Night Moist
  6. Stay Golden
  7. Charcoal Detox Foot Scrub
  8. Revitalising Foot Bath Oil
  9. Skin Wash Eucalyptus
  10. Classic Hand & Body Lotion