TWENTY ONE SHOPPING DAY

RainPharma 21% korting

Felle kleuren en vrolijke patronen. Dit jaar is de TWENTY ONE SHOPPING DAY gekker en kleurrijker dan ooit. Op maandag 21 maart geniet je van 21% korting op alle RainPharma-producten!

Op 21 maart kun je in onze apotheek terecht van 9u. tot 19u. Gedurende die dag krijg je in ons verkooppunt 21% korting op al jouw favoriete RainPharma-producten. Wil je zeker zijn dat jouw product beschikbaar is die dag?

Download dan onze handige bestellijst en geef ons jouw favoriete producten door. Dat kan via mail, telefonisch of via WhatsApp op 0497 48 48 15 of via Instagram. Zo hoef je ze op 21 maart enkel maar op te halen en ben je meteen klaar om te genieten van jouw welverdiende korting!

Download onze bestellijst

RainPharma 21 shopping day

Kun jij nog steeds niet genoeg krijgen van deze ongelofelijke actie? Dan doen wij er nog een schepje bovenop. Bij elke vijf producten die je aankoopt, krijg je een kleurrijk en een exclusief tasje met 4 all-time-favorite producten cadeau. Deze actie geldt zowel in de winkel als online.

Kun je er de dag zelf toch niet bij zijn? Dan kun je ook op maandag 21 maart van 00:01 tot 21:00 online shoppen. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontvangen.

Voorwaarden: Actie enkel geldig op 21.03.2022, van 00u tot 21u. Zowel in onze apotheek als online. Gratis cadeau bij elke vijf producten aangekocht (min. €50 na korting). Producten onder de €10 tellen mee voor 21% korting, niet als product voor de verrassing. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/ of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.

RainPharma 21% korting