content

Shake It Up Detox

Fitter en lichter de zomer aanvangen, een stralende huid, en een pak meer energie. Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Laten we er daarom samen voor gaan tijdens de Shake It Up Detox! Want we weten allemaal dat een fit lichaam en een gezond gewicht dé sleutels zijn voor een lang en goed leven.

Op donderdag 20 mei start de Shake It Up Detox. Twee weken lang volgen we het Smart Nutrition Project, een eenvoudig maar effectief detox-programma dat opgebouwd is rond gezonde voeding, meer beweging en een goede nachtrust.

Wij helpen jou graag om elke dag te stralen, te bruisen van energie en je goed in je vel te voelen!

Ben jij ook klaar voor een gezonde reset, maar je weet niet goed hoe er aan te beginnen? Volg dan zeker één van onze gratis infosessies.

Concreet gaan we vooral samen detoxen door een goede dagstructuur te creëren, en door de juiste ingrediënten te combineren.

 

 

PS. Start jij mee met de Shake It Up Detox op donderdag 20 mei? Bestel dan jouw Shake It Up Box en haal hem af op woensdag 19 mei. We vertellen je meteen ook welke welke orthomoleculaire voedingssupplementen je kan toevoegen voor een nog beter resultaat.