content

Spring Shopping Day

“RainPharma Spring Shopping Day – 1 dag, 21% korting, mis het niet!”

De dagen worden langer, lichter en zachter. Nog even en dan begint de lente echt. Ben jij er klaar voor? Wij stomen je klaar voor de eerste zonnige dagen!

 

We vieren de lente met 21% korting.

Op zaterdag 21.03.2020 doen wij mee met de RainPharma Spring Shopping Day. Enkel die dag, mis het niet, krijg je maar liefst 21% korting op alle RainPharma producten in onze apotheek te Appels. Het perfecte moment om je favorieten in te slaan of om voordelig nieuwe producten te ontdekken.

Uiteraard valt er nog meer te beleven die dag. We maken er een feestje van met een streepje muziek en een heerlijke huisgemaakte lente-mocktail. En je kan als eerste de nieuwe Aromatherapy Skin Wash geur proberen!

 

Benieuwd hoe de RainPharma Spring Shopping Day werkt?

  • Kies je favoriete en nieuwe producten
  • Kom op 21 maart naar onze winkel
  • Geniet van onze home made basilicumlimonade en ruik onze nieuwe lemon essential oil.
  • Neem een briefje van 5 euro mee en stop dit in de box.
  • Je krijgt in ruil de veelzijdige stijlvolle RainPharma linnenmand twv €39
  • Op alles wat in jouw linnenmand past (met een maximum van 21 producten) krijg je 21% korting. Enige voorwaarde? Je koopt minstens 3 RainPharma producten voor in totaal minstens €50, na korting.
  • Koop je voor een totaalbedrag van €210 of meer, na korting, dan krijg je een tweede handige RainPharma linnenmand cadeau. Zo heb je er één voor de witte en één voor de gekleurde was!
  • Ontvang je speelse verrassing
  • Geniet nog maandenlang van je aankopen

 

Een goede voorbereiding, is het halve werk.

Wil je zeker zijn dat je alle producten die jij nodig hebt met 21% korting kan scoren? Spring eens binnen in onze apotheek en we stellen samen met jou rustig je verlanglijstje op.  Zelf aan de slag? Breng je lijstje dan ten laatste op dinsdag 17.03.2020 bij ons binnen of mail het door naar valerie@apotheekdwds.be . Op 21.03.2020 zetten wij jouw linnenmand voor je klaar, mét al jouw favoriete producten erin inclusief de verrassing.

 

We zijn op 21.03.2020 open van 9u tot 19u zodat ook jij zeker met korting kan komen shoppen. Parking voor de deur. Noteer dus alvast 21.03.2020.

 

Meer weten over de RainPharma Shopping Day?

Volg ons op Instagram en Facebook of surf naar www.rainpharma.com of download hier de actie brochure